20 Kasım 2010 Cumartesi

Koca Çocuk Ancelik

 Anneannemin gelmesiyle artık tatilin bittiğini ve inek moduna girmem gerektiğini anladım,bana durmadan "hadi ders çalış,okumıycan heralde,yok bu okumaz ben diyeyim bundan adam olmaz olmaz!"dediği için psikolojik olarak bir baskı hissediyorum kendimde ve çalışmam gerektiğini anlıyorum böyle demesi bazan hoşuma gitsede bazen çıldıracak seviyeye gelmemi sağlıyor.Her yere onunla gitmek gerçekten bazen ölüm.
 Bizim ailede genelde yemekler düzensiz yenir çünkü herkes çalışıyor ve kim ne bulursa onu yiyor,ben bazen televizyonun karşısında sandiviç-meyve suyu bazen makarna falan yiyerek geçinip gidiyorum.
 Erkek kuzenimle aynı masada yemek yerken ben konuşmaya başladım"biliyor musun? bana bir kişi yalan söylese onun yalan olduğunu bilmek istemezdim yani bence bu durum insanları birbirinden soğutur ben her gerçeği bilmek zorunda olduğumu düşünmüyorum böyle gayet mutluyum sanırım,sence de öyle değil mi?"Kuzenim ağzından sarkan makarnaya aldırış etmeden koca bir kahkaha attı halbuki ben gayet ciddiydim öyle düşünüyordum ilk defa onunla ciddi bir muhabbet içindeyken yaptığı pisliklik beni çok sinir etti.Sonrasında ciddiyetle ağzındakini yuttu bende ciddi birşey diyecek heycanıyla dikkatlice ona baktım ve  bana "hey sen birşy bi içtin ne saçmalıyorsun böyle!!"dediği an kendimi gercekten çok kötü hissettim evde doğru düzgün konuşacak hiç kimse yok herkes benim hala çocuk alan olduğumu düşünüyor sanırım.Kuzenim yemeğini bitirnce çekip gitti.bende filmciye gidip bir kaç film alırım sonrasında biraz temiz hava alır gelirim diye düşünürken mutfağa ablam girdi ona planımdan bahsettiğim de ablamın dediği şey aynen şuydu:"benim o adamı hiç gözüm tutmadı anciii!gitmee!"ben de sinirlenere:"bundan sanane sadece söyldim,senden izin alıcak değilim"dediğim an ablam tehtit yağmurlarına başladı:"gitt gitt tamam anneme söylerim olur biter gerisi seni ilgilendirirr" ben bunu takmadan otururken bu sefer senaryolar kurmaya başladı:"o adam seni kaçırsa,bizde soluğu müge anlıda alsak daha mı iyi heee!ya biri kaçırsa seni,neler görüyoruz!"bunu diyen ablam!ablam!her gün gece eve geç saatlerde ayak basan ablam!!
 Sanırım 20 yaşınada gelsem bu evde çocuk muamelesi görmeye devam edeceğim!
  Hemde Saw7'yi gözünü kırpmadan izleyen,türkçeyi süper konuşan,üniversiteye başlayan,ingilizce öğrenen,tuvalet alışkanlığı olan,kendi kendine seçim yapabilecek olan,hatta oy kullanma yaşı gelmiş olan,blogda yazı yazabilen,aşık olabilen,engin bilgilere sahip olan koca bir çocuk muamelesi görüyorum!buna kim isyan etmezki!bende burdan blog dolusu isyanlarımı sunuyorum herkese!!!

13 yorum:

Anken Stein ©8ex-en8 dedi ki...

Çocuk olmak her zaman iyidir ama insanlar sana aptal gözüyle bakar. Aldırış etmemen gerekir. Blogun resmi güzel olmuş. Beğendim.

8ex-en8

AnceLik dedi ki...

evet aynen dediğin gibi aptal birşeyden anlamayan bi velet gibi görüyorlar beni,aldırıs etmemeye çalısıyorum.

çok teşekkür ederim;)

Bir İnce Ses dedi ki...

22 yaşındayım 23 e ramak kaldı... Üniversiteyi bitirmek üzereyim + erkeğim.. Hala çocuk muamelesi görüyorum senin itiraz etmeye hakkın yok :D öncelik bende ancelik :p

deeptone dedi ki...

hey allahım. ne günmüş. anneannen kuzenin ablan. anlarlar yakında. aldırtırsın kendini ciddiye. sen de onları ciddiye alma boşver :)

Neşe dedi ki...

Oha kızım ya çok fena bensin, bendensin, aynımsın. Geçmicek ama metin olmalıyız...

Jose Ramon Santana Vazquez dedi ki...

...traigo
sangre
de
la
tarde
herida
en
la
mano
y
una
vela
de
mi
corazón
para
invitarte
y
darte
este
alma
que
viene
para
compartir
contigo
tu
bello
blog
con
un
ramillete
de
oro
y
claveles
dentro...


desde mis
HORAS ROTAS
Y AULA DE PAZ


COMPARTIENDO ILUSION


CON saludos de la luna al
reflejarse en el mar de la
poesía...


AFECTUOSAMENTE


ESPERO SEAN DE VUESTRO AGRADO EL POST POETIZADO DE CUMBRES BORRASCOSAS, ENEMIGO A LAS PUERTAS, CACHORRO, FANTASMA DE LA OPERA, BLADE RUUNER Y CHOCOLATE.

José
Ramón...

AnceLik dedi ki...

bir ince ses::))) yazıkkk sanaaa:) benimde sonum öyle olucak sanırım;)

deepblueeagle:kesinlikle,takmyorum hiç birini artık;)

JG:Evet kuzum başka çare yoq:S

bir güzel çift dedi ki...

ne güzel,keyifli bir yazı olmuş...ben okurken çok eğlendim ve hemen diğer yazılarını da okudum.e artık hep okurum :)) sevgilerle...

deeptone dedi ki...

blogumda bir mim'in var :)

LieLLa dedi ki...

Mimlendiniz bağyan.

AnceLik dedi ki...

bir güzel çift:teşekkürler, saolun..

deepblueeagle:çoook teşekkür ederim.:)

liella:saol canım tesekkürler;)

Angel dedi ki...

Yazı ve Blog Herseyını Begendım Canım..

AnceLik dedi ki...

saol canım benim,uzun zamandır yoktun özledikk senii:)